Kokonaisvaltaisen kavionhoidon perusteet

 • Sinun on ilmoittauduttava tälle kurssille saadaksesi käyttöoikeuden sen sisältöön.

Vainikan aitan suosittu verkkokurssi kavionhoidon perusteista!

 

Ostamalla kurssin pääset mukaan kavionhoidon maailmaan!

 

 

 

Course Information

Kurssi ohjaaja

Satu Vainikka Satu Vainikka Tekijä

Kokonaisvaltainen kavionhoito-sivusto tarjoaa koulutusta hevosen lajityypillisemmästä pidosta sekä kavionhoidosta. Olemme kouluttaneet ihmisiä vuodesta 2010 lähtien ja vuolleet asiakashevosia vuodesta 2004 lähtien.

12 ajatusta aiheesta “Kokonaisvaltaisen kavionhoidon perusteet”

  1. Hei Miranda, ilmeisesti tämä johtuu aikaeroista joita en valitettavasti osaa ohjelmoida niin että olisi meidän ajassa. Mihin aikaan nuo moduulit aukesi? Voisin laittaa siitä viestin/ilmoituksen tervetuloa kirjeeseen ettei ihmisten tarvitse ihmetellä asiaa. Pääasia kuitenkin että moduulit aukeaa =)

 1. Tulin niin hyvälle tuulelle tästä osiosta -hevosen käsittely vuolussa. Olen saanut vahvistusta mua vaivanneille asioille, mitkä olen nähnyt vuoluissa harmillisen usein toistuvan. Jatkossa mennään takuulla vieläkin enemmän hevosten ehdoilla.

  1. Hei Pirjo,

   en valitettavasti osaa auttaa muuten kun että tarkistat nettiyhteyden, selaimen ja päivität sivuhistorian, kokeilet myöhemmin uudestaan. Jos niiden avulla ei toimi, täytyy kurssi osaltasi peruuttaa. Näin ei kuitenkaan ole vielä koskaan aikaisemmin täytynyt tehdä, kurssilla on jo yli 100 oppilasta. Joskus yhteydet pätkii ja jotkut selaimet ei toimi, mutta aina ollaan saatu kuitenkin ongelmat ratkaistua. Ilmoita jos et saa videoita parin päivän sisällä toimimaan, niin sitten kirjaan sinut ulos kurssilta ja palautan rahat.

 2. Marja-Leena Korte-Sunpää

  Hei. Yhtäkkiä kaikki läpikäymäni materiaali hävisi. Enkö pääse katsomaan sitä uudelleen. En myöskään pääse eteenpäin. Kuittasin ”Elinympäristö kesyhevosella ja sen vaikutus kavioon”, minkä jälkeen kaikki katosi enkä pääse seuraavaankaan (Ratkaisuja hevosen lajityypillisempään pitoon).

 3. Marja-Leena Korte-Sunpää

  Hei vielä 🙋🏻‍♀️. Sain menneitä materiaaleja nyt aukeamaan. Voisiko näitä osioita saada nopeammassa tahdissa auki korona-tilanteen takia. Nyt olisi aikaa ja mahdollisuutta opiskella enemmän. Kurssin alkuosa on tosi tärkeää asiaa, mutta myöskin tosi tuttua ja jo meidän laumassa perusteellisesti pohdittua ja käyttöön otettua 😊.

 4. Marja-Leena Korte-Sunpää

  Hei. Voisiko näitä osioita saada nopeammassa tahdissa auki korona-tilanteen takia. Nyt olisi aikaa ja mahdollisuutta opiskella enemmän. Kurssin alkuosa on tosi tärkeää asiaa, mutta myöskin tosi tuttua ja jo käytännössä monta vuotta elettyä 😊

Vastaa